Tietosuojaseloste

Tämä Tietosuojapolitiikka määrittelee, mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme sinulta ja miten käytämme näitä tietoja. Henkilökohtaiset tiedot ovat mitä tahansa tietoja, joista henkilö (jäljempänä ”Käyttäjä”) voidaan tunnistaa. 

Rekisterinpitäjä  

Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan sovellettavien tietosuojasta annettujen lakien mukaisesti Nospe Oy/Kicker.fi -nimistä yritystä (jäljempänä ”Palveluntarjoaja” tai ”me”). Palveluntarjoaja on vastuussa siitä, että henkilötietoja käsiteltäessä noudatetaan tätä Tietosuojapolitiikkaa sekä sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä. Ratkaisuja, joita Palveluntarjoaja tarjoaa (mukaan lukien tuotteet ja palvelut) kutsutaan jäljempänä ”Palveluiksi”. Tätä verkkosivustoa kutsutaan jäljempänä ”Verkkopalveluksi”. 

Rekisterinpitäjän yhteystiedot:
Nospe Oy/Kicker.fi (Y-tunnus 2654114-7)
Kellosaarenkatu 7 C
PL 125
00181 Helsinki
asiakaspalvelu@kicker.fi
Puh. 040 660 4800 

Henkilötietojen kerääminen

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä tämän tietosuojaselosteen, voimassa olevan lainsäädännön sekä yleisen hyvän liiketoimintatavan mukaisesti. Keräämme ja käsittelemme Käyttäjää koskevia henkilötietoja erilaisilla tavoilla, jotka on selostettu jäljempänä. 

Käyttäjän henkilötietoja kerätään pääasiassa asiakkaalta itseltään Palveluun rekisteröitymisen tai verkkokaupan käytön yhteydessä. Henkilötietoja kerätään myös asiakkaan suorittamista tilaus- ja maksutapahtumista verkkokaupassa. 

Käyttäjän tilauksen yhteydessä antamat tiedot

Kun Käyttäjä tekee tilauksen Sivustollamme, keräämme tietoja, joita tarvitaan tuotteiden toimitusta varten. Tilauksen yhteydessä keräämme joitakin henkilökohtaisia perustietoja, kuten: 

  • Tilaajan nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Henkilötunnus. Ei pakollinen. Käyttäjä voi tehdä tilauksen myös ilman henkilötunnusta. Henkilötunnusta käytetään vain määrättyjen maksupalveluiden yhteydessä joille tieto on oleellinen palvelun toimittamista varten.
  • Asiakasnumero
  • Maksu- ja ostohistoria – hinnat, alennukset sekä tilatut tuotteet.
  • Toimitustiedot – esimerkiksi toimitustapa ja -osoite.

Verkkokaupan käyttöön liittyvät tiedot 

Saatamme kerätä tietoja myös automaattisesti, kun Käyttäjä käyttää Verkkokauppaa.
Nämä tiedot käsittävät: 

Käyttäjän aktiivisuuden Verkkopalvelussa, kuten Käyttäjän aktiivisuuden perusteella tallentuvat tiedot sekä muut tiedot, jotka Käyttäjä lataa Verkkopalveluun esim. yhteydenottolomakkeen kautta 

Tiedot, jotka saamme automaattisesti verkkopalvelun käytöstä 

Saamme myös teknisiä käyttäjätietoja Palvelustamme, kuten:
Aikaleimoja ja lokitietoja liittyen Verkkokaupan käyttöön.

Tietoja laitteista, joita käytetään Verkkopalveluun pääsemiseksi, mukaan lukien IP-osoitteet ja ohjelmistoversiot. Nämä tiedot saadaan Käyttäjän selainten ja evästeiden avulla. 

Miten käytämme henkilötietoja 

Käsittelemme henkilötietoja kolmeen pääasialliseen tarkoitukseen. 

Palvelun tarjoaminen 

Jotkin Palveluamme vaativat henkilötietojen käsittelyä. Näin ollen tietojenkäsittely saattaa koskea esimerkiksi tietoja, jotka ovat meille välttämättömiä toimittaaksemme Palvelua Käyttäjälle sekä tarjotaksemme asiakaspalvelua tai laskuttaaksemme Käyttäjää. Luovutamme tietoja palvelun tuottamisen mahdollistamiseksi tietotekniikka-, maksunvälitys-, kuljetus- ja kirjanpito-alalla toimiville yhteistyökumppaneillemme. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi tilatessasi verkkokauppaasi maksu- tai logistiikkapalveluita tai muita kolmansien osapuolten tuottamia palveluita, joiden tilaus tapahtuu verkkosivustomme tai -Palvelumme kautta. Tietojenkäsittely tässä tapauksessa perustuu Käyttäjän ja Palveluntarjoajan väliseen sopimukseen. 

Palvelun kehittäminen ja tutkimus 

Saatamme käyttää henkilötietoja parantaaksemme Palvelun laatua, ratkaistaksemme Palvelussa havaittuja ongelmia ja kehittääksemme palvelun ominaisuuksia Käyttäjää varten. 

Markkinointi ja viestintä 

Saatamme käyttää henkilötietoja lähettääksemme Käyttäjälle tärkeitä tietoja Palvelusta. Henkilötietoja saatetaan käyttää myös Käyttäjiin kohdistuvan mainonnan, markkinoinnin, suoramarkkinoinnin ja personoidun markkinoinnin tarkoituksiin. Saatamme luoda yleisiä profiileja Käyttäjistä tarjotaksemme parempaa sisältöä ja mainoksia. Käyttäjällä on oikeus kieltää suoramarkkinointi koska tahansa.

Maksaminen

Klarna
Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Henkilötietojen jakaminen 

Saatamme antaa henkilötietoja kolmansille osapuolille: 

  • kun se on laissa sallittu tai vaadittu
  • kun luottamamme palveluntarjoajat tarjoavat meille palveluita meidän puolestamme ja ohjeittemme mukaisesti.
  • jos Palveluntarjoaja on osallisena fuusiossa, yrityskaupassa, tai liiketoiminnan tai sen osan myynnissä
  • kun me uskomme, että tietojen antaminen on välttämätöntä oikeuksiemme suojelemiseksi, Käyttäjän turvallisuuden tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petoksen tutkimiseksi, tai valtiovallan vaatimusten täyttämiseksi. 

Palveluntarjoaja ei myy Käyttäjien henkilötietoja kolmansille osapuolille. 

Henkilötietojen siirtäminen EU:n/ETA:n ulkopuolelle 

Pääsääntöisesti emme siirrä Käyttäjien henkilötietoja EU:n/ETA:n ulkopuolelle. Osa luotetuista palveluntarjoajistamme kuitenkin toimii Yhdysvalloissa. Kun nämä palveluntarjoajat tarjoavat meille palveluita, saatamme joutua siirtämään joitakin Käyttäjien henkilötietoja Yhdysvaltoihin. Näissä tilanteissa palveluntarjoajamme ovat sitoutuneet tarjoamaan tietosuojaa Euroopassa koskevien lakien vaatiman riittävän tietosuojan tason sekä noudattamaan Privacy Shield -sopimusta. 

Henkilötietojen säilyttäminen 

Käyttäjän henkilötietoja tullaan säilyttämään vain niin kauan kuin on se tarpeen tässä tietosuojalausunnossa määriteltyjen tavoitteiden täyttämiseksi. Kun laki, meidän oikeutemme tai velvollisuutemme tai Käyttäjän oikeudet tai velvollisuudet eivät enää edellytä Käyttäjän henkilötietojen säilyttämistä, tuhoamme kyseiset henkilötiedot. Teknisten syiden vuoksi tällaisissa tilanteissa henkilötietoja säilytetään varmuuskopioissamme enintään vuoden ennen kuin ne tuhotaan. 

Käyttäjän tietosuojaoikeudet 

Käyttäjällä on oikeus saada ne henkilötiedot, jotka meillä on hallussamme kyseisestä Käyttäjästä. Käyttäjällä on oikeus saada, oikaista, päivittää, muuttaa tai poistaa henkilötiedot koska tahansa. Tietyt tiedot ovat kuitenkin olennaisen välttämättömiä tässä tietosuojalausekkeessa määritettyjen tavoitteiden täyttämiseksi, ja myös laki saattaa edellyttää tiettyjä tietoja. Näin ollen Käyttäjä ei saa poistaa tällaisia henkilötietoja. 

Käyttäjällä on oikeus vastustaa tiettyä tietojenkäsittelyä, kuten profilointia markkinointitarkoituksiin. Käyttäjällä on myös oikeus rajoittaa tietojenkäsittelyä siinä määrin kuin sovellettava tietosuojaa koskeva laki tätä edellyttää. 

Käyttäjällä on oikeus, lain edellyttämissä rajoissa, tietojen siirrettävyyteen, toisin sanoen oikeus saada henkilötietonsa jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, konelukuisessa muodossa ja siirtää henkilötietonsa toiselle rekisterinpitäjälle. 

Jos Käyttäjä kokee tietojenkäsittelytapamme ongelmaksi, Käyttäjällä on oikeus tehdä valitus Käyttäjän kansalliselle tietosuojaviranomaiselle EU:ssa/ETA:ssa. Suomessa tämä viranomainen on tietosuojavaltuutettu. 

Lapsia koskevat tiedot 

Palvelumme ei ole suunnattu alle 16-vuotiaille lapsille. Jos havaitset, että alle 16-vuotias lapsi on antanut meille henkilötietojaan, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin käyttämällä ”Rekisterinpitäjä” -osiossa annettuja yhteystietoja. 

Evästeet ja muut samankaltaiset tekniikat 

Käytämme evästeitä tai muita samankaltaisia tekniikoita Verkkopalvelun tarjoamisessa. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea Verkkopalvelussamme vierailevat eri selaimet. Evästeiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää Verkkopalveluamme edelleen käyttäjiä paremmin palveleviksi. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön tai tyhjentää evästeet selaimen asetuksista. Evästeiden käytön rajoittaminen saattaa vaikuttaa Verkkopalvelun toimivuuteen. 

Turvallisuus 

Palveluntarjoaja suhtautuu turvallisuuteen vakavasti. Teemme erilaisia toimenpiteitä suojellaksemme henkilötietoja häviämiseltä, väärinkäytöltä ja niiden luvattomalta saamiselta tai paljastamiselta. Nämä toimenpiteet tehdään ottaen huomioon keräämiemme, käsittelemiemme ja säilyttämiemme tietojen arkaluonteisuuden sekä nykyisen teknologian. 

Muutokset Tietosuojapolitiikkaamme 

Saatamme muuttaa tätä politiikkaa aika ajoin. 

Yhteydenotto 

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää tietosuojapolitiikastamme tai -käytännöistämme. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä ”Rekisterinpitäjä” -osiossa annettuja yhteystietoja.

Ilmainen toimitus

Yli 100€ tilaukset aina ilmainen toimitus

Takuu 12 kuukautta!

Kicker.fi myymillä tuotteilla on vuoden laitetakuu

Alkuperäiset turvalliset akut

Tuotteissa käytetään ainoastaan turvallisia merkkiakkuja

Takuuhuolto Suomessa!

Takuuhuollamme tuotteet itse Suomessa

Suosituimmat haut

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 13.9.2021 alkaen.

Verkkokauppa
Nospe Oy/Kicker.fi (2654114-7) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Alaikäisten tilaajien tulee aina pyytää huoltajan lupa tuotteiden tilaamiselle ennen tilauksen tekemistä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan www.kicker.fi verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ja -kuluihin.

MAKSAMINEN
Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Maksupalveluna toimii lisäksi Klarna Payments, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna ab:n (klarna ab, sveavägen 46, 111 34 stockholm) ehdot. Painamalla ”osta” painiketta hyväksyt Kicker.fi yleiset ehdot.

Walley Checkout
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai tililuotolla yhteistyössä Walley:n (Collector Bank AB) kanssa. Laskun saadessasi voit maksaa koko
summan kerralla taikka jakaa maksun pienempiin osiin enintään 36 kuukauden ajalle solmimalla tililuottosopimuksen. Laskulla on 30 päivää
maksuaikaa. Laskusta peritään laskutusmaksu 3,95 euroa. Laskun maksimisumma on 5.000 €. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista. 

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeist: Ehdot ja SECCI.

Tilaus- ja maksuvahvistus
Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kicker.fi

Peruuttamisoikeus
Teillä on oikeus peruuttaa tilaussopimus ja palauttaa tuote 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tuote on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa tilaussopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla asiakaspalvelu@kicker.fi). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen vaikutukset
Jos peruutatte tilauksenne, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua palautetun tuotteen vastaanotosta. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita.

Jos palautettu tuote ei ole uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta. Mahdollinen tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Huomioi, ethän teipata, kirjoittaa tai liimata mitään ylimääräistä alkuperäispakkaukseen.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: Kicker.fi tilausnumero, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautusosoite:
Nospe Oy/Kicker.fi
Asiakaspalautus
PL 125
00181 HELSINKI

Paketin noutamatta/vastaanottamatta jättäminen ei ole hyväksytty tapa palauttaa tuote
Huomioihan, että paketin noutamatta jättäminen Posti toimipisteestä ja pakettiautomaatista tai kotikuljetuksen vastaanottamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Veloitamme 18,00 euron arvosta käsittelykuluja + palautuskustannukset tilauksista, joita ei ole noudettu Postista Postin antaman säilytysajan puitteissa tai kotiinkuljetuksista jotka eivät ole vastaanotettu ennen kuljetusyhtiön säilytysajan päättymistä. Ilmoita aina Kicker.fi asiakaspalveluun sähköpostitse, mikäli aiot jättää paketin noutamatta tai vastaanottamatta. Ollessasi yhteydessä asiakaspalveluumme, otsikoihan viestisi seuraavalla tavalla: "Noutamaton paketti + tilausnumero". Huomioithan, että sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun ennen, kuin paketti lähtee palautumaan Kicker.fi:lle.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalvelu@kicker.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli paketti on vioittunut kuljetuksessa (kuljetusvaurio), on tästä tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusliikkeen edustajalle. Ilmoita kuljetusvauriosta myös meille, asiaksapalvelu@kicker.fi

Kuluttajan on tehtävä Postilla reklamaatio seitsemän (7) vuorokauden kuluessa paketin vastaanottamisesta. Voit tehdä reklamaation täällä: http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palaute/

Lähetäthän mahdollisimman pian kuvia vaurioituneesta tuotteesta/tuotteista ja paketista Kicker.fi asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kicker.fi. Ethän hävitä pakkausmateriaaleja.

Toimitustapa ja -kulut
Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika
Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen päätuotteille (sähkökulkuneuvot) 5 – 10 arkipäivää ja varaosille ja tarvikkeille 2 - 4 arkipäivää. Tuotekohtainen toimitusaika ilmoitetaan aina tuotesivulla.

Tuotteiden saatavuus
Mikäli tilaat tuotteen, jota ei löydy heti varastosta, otamme sinuun yhteyttä ja ilmoitamme kyseisen tuotteen toimitusajan.

Takuu
Kaikilla Kicker.fi myymillä uusilla tuotteilla on 12 kuukauden laitetakuu joka koskee laitteen mahdollisia valmistusvirheitä. Kulkuneuvojen akkujen takuu on 6 kuukautta. Takuu ei kata normaalia kulumista esim. pintamateriaalissa tai renkaissa. Takuu ei myöskään kata virheellisen tai varomattoman käytön aiheuttamia vikoja tai vaurioita.

Takuun perusteella ei korvata vikoja, jotka ovat syntyneet:

  • valmistajan suositusten vastaisesta käytöstä
  • vesivauriosta
  • väärästä säilytyksestä
  • muista ulkopuolisista tuotteeseen vahingollisesti vaikuttavista tekijöistä
  • takuu ei korvaa vaurioituneen osan aiheuttamia korjaus- tms. välillisiä kustannuksia

Kun toimitat laitteen meille takuuhuoltoon, muista aina liittää mukaan vikaselostus ja kopio tilausvahvistuksesta josta ilmenee laitteen ostopäivä. Kaikista takuuhuolloista on sovittava aina etukäteen asiakaspalvelumme kanssa, asiakaspalvelu@kicker.fi

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kicker.fi. ei vastaa mahdollisista hinnoitteluvirheistä verkkokaupan hinnoissa. Kicker.fi. pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ”selvien hintavirheiden” kohdalla.